Peluang NIAGA Kopi ONE EIGHTY

Ayuh sertai team kami! Bisnes Kopi 180 terbuka untuk sesiapa sahaja yang BERANI bekerja sendiri dan sanggup mencari rezeki lebih-lebih lagi di waktu yang mencabar ini.

7 SEBAB MENGAPA ANDA MESTI MENYERTAI BISNES DARI VILLION2U INI!

“Menyokong teras penubuhan syarikat, kami akan bekerjasama untuk merealisasikan impian ANDA supaya menjadi usahawan yang berjaya, menyokong dan mendorong anda untuk mencapai yang terbaik.” – CEO, Encik Tarmizi Ibrahim.

2. Modal Penyertaan Yang TIDAK Membebankan.

Villion memudahkan penyertaan anda ke alam perniagaan! Hanya Rm490* sahaja anda sudah boleh bergelar ‘SAUDAGAR KOPI’!

3. Sistem HYBRID Dalam Pemasaran.

DUA sistem penjualan, pengedaran & pemasaran iaitu RUNCIT dan BINARY NETWORK SYSTEM. Untung runcit yang tinggi dan bonus rangkaian yang kukuh!

4. Produk PREMIUM Yang Tidak Mudah Rosak & Laku Keras.

Kopi 180 ini senang dijual dan boleh bertahan selama 2 tahun. Juga dengan pembungkusan yang cantik, ia sangat sesuai untuk dijadikan sebagai hadiah.

5. Sokongan INTERAKTIF Dari Kumpulan & Bahan PROMOSI Untuk Penjualan.

Ada Whatsapp Group dan Telegram. Tersedia ‘contents’ di website, YouTube, Facebook Page, TikTok & Instagram. Juga tersedia fail grafik, PDF dan slide PowerPoint untuk menyokong bisnes anda!

6. Boleh Menjual BERKALI-KALI Kepada Seorang Pelanggan!

‘Repeat Sales’ kerana ia adalah KOPI, yang merupakan minuman paling popular di dunia. Selalunya pelanggan terus membeli DUA KOTAK dan mengesyorkan rakan-rakan yang lain untuk mencubanya.
Rasa LAZAT, Sihat Pun Dapat!

7. Rasa Yang Sedap Dengan Bahan-Bahan Yang Tinggi Khasiat Kesihatan.

Kajian menunjukkan kopi juga menurunkan kadar keberjangkitan Covid-19 sebanyak 10% hanya dengan meminum SATU CAWAN sehari, berbanding dengan mereka yang TIDAK meminumnya langsung!

Anda boleh memilih untuk menjual secara RUNCIT atau MEREKRUT bakal usahawan yang baru. Mana-mana pun yang anda pilih, pasti BERJAYA!

(kecuali anda memilih untuk berdiam diri dan tidak berbuat apa-apa)